Oh man, aan het eind van het jaar, heb ik altijd last van de donkere dagen en het weinige daglicht. En hoeveel ik ook hou van Sinterklaas en van de gezelligheid met kerst, sleep ik me er tussenin echt een beetje de dagen door.
En dat klinkt dan ook best weer onaardig met 2 zulke leuke en boeiende opdrachten en opdrachtgevers waar ik 1 december j.l. mee ben gestart. Ik werk 2 dagen als coördinator voor de onderzoeksgroep Cybersafety bij NHL Stenden én 2 dagen bij het stafbureau van Noorderpoort. Twee onderwijsklussen en onwijs leuke klussen vanuit 2 hele verschillende perspectieven.
Lieve mensen van NHL Stenden en Noorderpoort, vergeef me mijn wallen in deze laatste weken voor de kerstvakantie. Ik beloof een paar zonnebankjes, veel rust en goede voornemens te organiseren en in januari, als de dagen weer lengen, bén ik er weer!

Fijne kerst!

kerst kunst - Deze foto in opdracht gemaakt voor<br />
een kerst expositie./<br />
<br />
<br />
Iedereen bedankt voor de stemmen op mijn <br />

Foto: Frank Wouters