Na een mooi eerste half jaar in 2019 van ASvV Interim is het welverdiend vakantie vieren en terugblikken op dat eerste half jaar;

Ik voerde mooie gesprekken bij onder andere Veiligheidsregio Fryslân, Noorderpoort, Het Zuiderlicht, Keunstwurk, Kids2B en de Thorbecke Academie. Ik volgde een mooie expeditie over zelfsturing bij Het Zuiderlicht. Ik ontwikkelde een mooie workshop met Irma Noorbergen voor de Verandertafel. Ik volgde de ontwikkelingen van mijn 2 TerSprake collega’s bij hun bedrijf De Train Academie. Ik werkte iets te hard en te veel. Ik leerde de wereld van het HBO kennen, een gedreven team Bestuurskundigen, ik mocht naar een promotie en was gastvrouw bij de diploma-uitreiking van 11 Thorbecke Bestuurskundigen.

En nu vakantie! Ik wens ook jou een hele fijne zomer. Op naar deel 2 van 2019!